Få hjälp med att plugga i USA kostnadsfritt | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Funderar du på att studera i USA?

Publicerat | maj 25, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Funderar du på att studera i USA?

Få hjälp med att studera i USA kostnadsfritt!!!

Att studera utomlands är för många en dröm och någon som Jeanette Holm, grundare av Nannynu! gjorde. Om du vill plugga i USA kan vi rekommendera följande organisation som hjälper dig gratis med det du behöver. Läs nedan

California Dreaming Exchange hjälper dig kostnadsfritt att ordna allt inför dina utlandsstudier på college eller universitet i USA. Vi hjälper dig även efter du har anlänt till USA. Vi anser att det är då du verkligen behöver hjälp eftersom allting är nytt. Några exempel på vad våra studenter vill ha hjälp med efter de anlänt är att hitta bostad nära stranden, fixa bil, fixa jobb/internship, lära sig om den Amerikanska skol kulturen och träffa kompisar. Vi på California Dreaming Exchange har själva pluggat i USA och kan därför guida dig bättre så att du kan fokusera på att studera och ha roligt istället för en massa problem. Besök vår hemsida http://www.cdeusa.org/ för mer information. Kontakta oss idag via mail på info@cdeusa.org.

Klicka här för att komma direkt till hemsidan

 

Klicka här för att komma till hemsidan

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier