Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Maria

Publicerat | maj 23, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Maria


Maria är 19 år och pluggar på gymnasiet utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Maria är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Maria varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker om jobbet som barnvakt eftersom jag älskar barn och jag tycker att man lär sig så mycket av dem som vi lär ut till dem. Det bästa är hur mysiga och roliga barn är. När pojken jag passar nu lärde sig säga mitt namn var en riktig höjdpunkt!:) . Nannynu! är en bra och strukturerad organisation, ett stort plus är utbildningen man går i första hjälpen!:) Bra organisation med mycket stöd från personalen. Samt många möjligheter till olika jobb.

Mitt bästa tips till andra bra vakter är – Gå in för ditt jobb, låt barnen inspirera dig! Framförallt hitta på roliga aktiviteter och låt barnen få leka mycket!:) jag tycker det är viktigt att barnen blir trygga med sin barnvakt, var öppen för att barnen ska våga sig närma dig och känna sig helt trygga!:)

Nannynu är en toppenorganisation!:)

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier