Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Frida

Publicerat | april 25, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Frida


Frida är 20 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! på en förskola på Lidingö.

Frida är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Fridavarför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Framförallt är barnvaktsjobbet något som sällan blir tråkigt då det inkluderar mycket lek och skratt. Man känner en enorm uppskattning från barnen och inspireras av deras entusiasm och nyfikenhet. Det är ytterst stimulerande och gör att man får använda både fantasi och kreativitet då man är med barnen.

Att jobba på Nannynu känns både väldigt tryggt och seriöst. Du har en egen handledare och regelbunden kontakt till denna vilket känns otroligt bra som anställd. Har man några frågor eller funderingar är det bara att höra av sig och man kan räkna med ett snabbt svar.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är allt alltid komma till familjen med sitt bästa humör, sätta barnen i fokus och våga ta egna initiativ. Det är även viktigt att lyssna på barnen och ha roligt tillsammans, men självklart måste du våga sätta gränser.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier