Nannynu! i samarbete med PlayLand Sthlm! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! i samarbete med PlayLand Sthlm!

Publicerat | april 20, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! i samarbete med PlayLand Sthlm!

Leklandet PlayLand Sthlm vid Fridhemsplan i centrala Stockholm har valt Nannynu! som samarbetspartner i deras satsning på att erbjuda barnpassning för deras kunder. Under våren har du som förälder nu möjlighet att lämna in dina barn på PlayLand Sthlm där barnen passas av barnvakter från Nannynu! och där de har möjlighet att leka, busa, rita och läsa m.m.

Föranmälan krävs – för mer information, läs mer på www.playlandsthlm.se.

/Nannynu!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier