Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Louise

Publicerat | april 18, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Louise


Louise är 18 år och utbildar sig till frisör utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Louise är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Louise varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker om jobbet som barnvakt då jag är väldigt social och lekfull! Jag leker gärna med barnen. När det ska pysslas så gör jag också det, när det leks med bilar så gör jag det med. Att passa barn känns bara roligt, det känns inte som ett krävande jobb. Man får så mycket tillbaka av barn, bara lite skratt eller en glad kommentar räcker! Dessutom älskar jag att barn är oberäkneliga och kan säga precis vad som helst de tänker på.

Det bästa med Nannynu! är att vi har en så bra kontakt med vår handledare. Man blir glad av att få ett samtal lite då och då för att de vill se hur allting går hos familjerna. Nannynu! känns helt enkelt tryggt och de har full koll på oss som arbetar.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är helt klart att vara öppna med familjen, berätta vad som har hänt och vad ni har gjort under dagen. Det gör att föräldrarna känner sig trygg med dig. Dessutom ska man alltid vara glad inför familjen! Är du glad när du jobbar så kommer barnen också vara det.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Elsa är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Elsa gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier