Nanny.nu

Barnvakt – Barnpassning – Barnflicka – Babysitter – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala

Veckans Stjärnbarnvakt: Louise

Publicerat | april 18, 2012 | Inga Kommentarer


Louise är 18 år och utbildar sig till frisör utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Louise är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Louise varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker om jobbet som barnvakt då jag är väldigt social och lekfull! Jag leker gärna med barnen. När det ska pysslas så gör jag också det, när det leks med bilar så gör jag det med. Att passa barn känns bara roligt, det känns inte som ett krävande jobb. Man får så mycket tillbaka av barn, bara lite skratt eller en glad kommentar räcker! Dessutom älskar jag att barn är oberäkneliga och kan säga precis vad som helst de tänker på.

Det bästa med Nannynu! är att vi har en så bra kontakt med vår handledare. Man blir glad av att få ett samtal lite då och då för att de vill se hur allting går hos familjerna. Nannynu! känns helt enkelt tryggt och de har full koll på oss som arbetar.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är helt klart att vara öppna med familjen, berätta vad som har hänt och vad ni har gjort under dagen. Det gör att föräldrarna känner sig trygg med dig. Dessutom ska man alltid vara glad inför familjen! Är du glad när du jobbar så kommer barnen också vara det.

 • Dela

 • Lämna Kommentar

  Blondinbella - nöjd kund hos nannynu!

  Isabella
  "Eva hade inte träffat Gillis på två månader men han kände igen henne och det gick hur bra som helst. Vi använde oss av Nannynu! när vi letade nanny och dom hittade rätt vid första försöket." /Isabella Löwengrip

  Kundundersökning

  Under april månad 2014 genomförde vi för andra året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,2 % av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta.

  Nannynu!

  Veckans stjärna

  Elin är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Elin gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 900 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning #1 - Barn-hlr & Barnolycksfall

  Vi utbildar barnvakterna i barnolycksfall och hur de utför Barn-HLR. Kursen hålls av våra certifierade instruktörer. Du kan även ställa sjukvårdsrelaterade frågor till vår instruktör Christine.

  Utbildning #2 - Nannycertifiering

  Vi certifierar våra barnvakter med vår Nannycertifiering.  Nannycertifieringen är utvecklad tillsammans med en leg. psykolog/leg. psykoterapeut och avslutas med ett prov för våra anställda.

  Bakgrundskontroll & rekrytering

  Vi är noga med att bakgrundskontrollera våra barnvakter. Alla våra barnvakter behöver ha tidigare erfarenheter av barn, vi kontrollerar att deras angivna erfarenhet stämmer och gör andra kontroller. Här kan du läsa hur vår process går till och vilka kontroller vi gör.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utskrift

  Referenser

  Vi lyssnar mycket på våra kunder. Uppföljningar är viktiga för oss. Vi skulle kunna berätta massor om varför ni ska ge just oss förtroendet att hjälpa er med barnpassningen fast vi låter istället våra kunder berätta om sina upplevelser. Här kan du läsa några kommentarer från våra kunder, vad de tycker om Nannynu! och sin barnvakt.

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier