Både min fru och jag djupt imponerade och väldigt nöjda med vad vi sett hittills | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Både min fru och jag djupt imponerade och väldigt nöjda med vad vi sett hittills

Publicerat | april 18, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Både min fru och jag djupt imponerade och väldigt nöjda med vad vi sett hittills

Det skulle vara en nästintill omöjlig uppgift att ersätta Nathalie som jobbar åt oss. Förutom att barnen älskar henne (och åtminstone den yngsta blir sur när det är jag och inte Nathalie som hämtar) så är både min fru och jag djupt imponerade och väldigt nöjda med vad vi sett hittills.

För det första är Nathalie väldigt trevlig, snäll och behaglig till sättet – vilket både vi och barnen uppskattar. För det andra, och det är än mer imponerande, är hon initiativrik och hittar på saker med barnen som är perfekt anpassat till vad de orkar med efter en hel dag på dagis och skola. Slutligen är hon väldigt flexibel och orädd inför nya uppgifter och förändringar: ingenting är ett problem och hon har tagit sig an allt ifrån att byta blöjor för första gången till att hämta på en ny skola på samma oförvägna
sätt.

– Gunnar, Nacka

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier