Nannynu! Network – Premiär! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! Network – Premiär!

Publicerat | april 16, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! Network – Premiär!

Hej alla Nannynu! – stjärnor!

På önskemål från er bjuder vi härmed in till Nannynu! Network. Det blir en eftermiddag där ni kan just nätverka med oss på kontoret och era barnvaktskollegor. Ni kommer få möjlighet att ställa frågor, ta upp funderingar samt utbyta tips och tricks med varandra.

Det dyker förstås alltid upp utmaningar i arbetet med barn och här kan ni passa på att reflektera, bolla och dela med er av era erfarenheter.

Ni är välkomna hit till kontoret onsdagen den 23 maj mellan kl 16-18. Vi bjuder på enklare fika. Anmäl er senast onsdag 16/5 till info@nanny.nu alternativt till din kontaktperson. Vi finns numera på Arbetargatan 33D, nära Fridhemsplan.

Pga begränsat utrymme kan vi enbart ta emot 25 barnvakter per tillfälle men är ni många som vill delta kommer vi förstås ordna fler träffar – det är alltså först till kvarn som gäller!

Ni barnvakter bestämmer själva vad vi ska prata om så för att kunna göra ett ungefärligt upplägg ber vi er notera i anmälan om det är något specifikt ämne som ni vill ta upp.

English speaking? Nannynu! invites you to discuss issues and questions regarding your work as baby sitter. You are welcome to our office Wednesday 23rd  of May at 4-6 pm. Please let us know by the 17th of May if you want to come.

Vi ser fram emot att träffa er!

Lina, Malin, Per, Peter, Rebecca och Robert

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier