Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Elin

Publicerat | april 11, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Elin


Elin är 23 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! deltid som idrottskonsulent.

Elin är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Elin varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag har varit idrottsledare i tio år och tidigare jobbat både på skola och förskola. Att arbeta tillsammans och i närheten av barn är helt underbart. Barns öppenhet och nyfikenhet är något som jag blir väldigt inspirerad av. Jag får enormt mycket tillbaka och går oftast ifrån jobbet fylld med positiv energi.  Att arbeta som barnvakt för Nannynu känns tryggt och seriöst. Man blir väldigt proffesionellt bemött och tryggheten att man alltid kan vända sig till sin kontaktperson med frågor och funderingar känns jättebra!

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att vara tydlig men samtidigt kreativ och tillmötesgående. Var närvarande och lyssna på barnen. Visar du respekt, ger det ofta respekt tillbaka. Att ha en öppen dialog och ett bra samarbete med föräldrarna är jätteviktigt och gör jobbet betydligt enklare.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier