Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Terese

Publicerat | april 4, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Terese


Terese är 18 år och pluggar på Norra Real utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Terese är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Terese varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Eftersom jag själv har många syskon och är van att ha barn runt omkring mig är barnvakt det perfekta jobbet för mig! Barnen har så mycket energi och fantasi och det blir aldrig tråkigt under ett barnvaktspass. Att jobba på Nannynu har bara varit positivt, de är verkligen engagerade i det de gör och gör verkligen allt för att man ska trivas. Att hitta en familj gick jättesnabbt och smidigt, och jag trivs hur bra som helst hos dem!  

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att se till att barnen har kul – hitta på roliga lekar, stanna till i lekparken på väg hem från dagis om det är bra väder – barnen uppskattar det jättemycket!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier