Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Nicole

Publicerat | mars 28, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Nicole


Nicole är 18 år och pluggar på Nacka gymnasium utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Nicole är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Nicole varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker att det är otroligt roligt att arbeta som barnvakt. Barnen gör mig alltid glad och jag får lov att använda min fantasi när jag är med dem. Det känns bra att få vara en del av deras liv och skapa en fin relation med både barnen och föräldrarna. Det jag gillar med Nannynu är att de verkligen värnar lika mycket om familjerna som det gör om sina anställda. Man känner sig verkligen betydelsefull och välkommen, något som gör en ännu mer inspirerad till att göra ett bra jobb. Nannynu ger ett proffsigt intryck och det är alltid lika trevligt att komma till kontoret eller få ett samtal från sin handledare.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att våga använda sin fantasi, var barnslig och kreativ. Kom alltid till familjen med en bra inställning och koppla bort alla andra tankar. Lägg fokus på barnen och se till att de har så roligt som det bara går. På det sättet kommer de se fram emot att du kommer, och du blir glad av att de är glada. Lyssna på vad barnen vill göra men sätt även gränser så att de får respekt för dig redan från början.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier