Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Clara

Publicerat | mars 21, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Clara


 
Clara är 20 år och studerar på Stockholms universitet utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Clara är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Clara varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Att arbeta som barnvakt är ett stimulerande och inte minst sagt, roligt jobb! Det ger utlopp för kreativitet, lek och en massa skratt. Utbytet man får av barnen är fantastiskt och inger en sådan stor glädje. Efter en jobbdag har jag alltid ett leende på läpparna.

Det är tydligt att NannyNu! är måna om sina anställda. Det märktes så fort jag klev innanför dörrarna för min anställningsintervju, jag välkomnades av leenden och en genuint trevligt, professionellt mottagande.
Som anställd barnvakt hos NannyNu! blir man tilldelad en kontaktperson, vilken man har regelbunden kontakt med. Detta inger en stor trygghet för mig som anställd – Är det någonting jag undrar över eller behöver tips och råd om är det bara att ringa eller skicka iväg ett mail, för svar det får man alltid! Att man bland annat blir utbildad i hjärt- och lungräddning är ett stort plus och visar även det på företagets ambitioner gällande säkerhet.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att ha roligt tillsammans med barnen, oavsett om det involverar en lek eller påklädning, gör det intressant och spännande! Det är också viktigt att man som barnvakt lyssnar till sig själv och sätter rimliga och tydliga gränser, så att barnen vet vad som gäller.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier