Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Lee

Publicerat | mars 14, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Lee


Lee är 19 år och studerar på gymnasiet utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Lee är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Lee varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag har alltid haft ett hjärta för barn och tackar aldrig nej till att hjälpa till med släktens alla busungar. Jag älskar hur barn ser detaljer som vi missar eller bara inte orkar bry oss om och jag älskar hur barn alltid får en att le hur jobbig dagen än varit i övrigt.

Att jobba hos Nannynu är det perfekta extra jobbet för mig! Att få jobba med något jag brinner för och samtidigt tjäna en slant är guld när jag studerar. Det är ett seriöst företag och vetskapen om att jag alltid kan ringa till min kontaktperson gör att jag alltid känner mig säker och trygg som anställt barnvakt. Det är dessutom ett väldigt uppskattat jobb och familjerna är alltid lika tacksamma för all hjälp, vilket gör det ännu roligare att jobba.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är nog inget häpnadsväckande och har säkert sagts förut, nämligen bara att vara kreativ, påhittig och se till att ha roligt med barnen. Tycker dessutom att det är viktigt att hålla föräldrarna/föräldern upprättade och ha en öppen diskussion om det är något speciellt som hänt eller om barnen/barnet visat ett beteende man reagerat på under dagen. På så sätt kan man tillsammans med föräldrarna hitta en gemensam lösning på problemet det underlättar för dig som barnvakt och uppskattas av föräldrarna.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier