Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Camilla

Publicerat | mars 7, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Camilla


Camilla är 22 år och studerar fysiologi utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Camilla är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Camilla varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Det roligaste med att jobba som barnvakt är att följa barnens utveckling. Som barnvakt agerar man som en förebild åt barnen, vilket innebär att man måste leva som man lär. Nannynu har bidragit med en väsentlig kunskap i mån om att tillgodose barnens utveckling. De är noga med barnsäkerheten och lägger stor vikt på att välja ut lämplig personer till arbetet. Det är via nannynu som jag fått kontakt med den underbara familj som jag arbetar hos just nu.

Ett bra sätt att skapa förtroende hos barnen är att vara delaktig i deras lek och förklara varför t.ex olika situationer/känslor uppstår. Den trygga uppväxt jag fått genom min tro har gjort det möjligt att förmedla kunskap på ett sätt som barnen förstår och kan lära sig av. Det är viktigt att man har en öppen relation med barnens föräldrar så att det inte uppstår missförstånd kring hur man ser och uppfattar vissa saker.

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier