Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Stjärnbarnvakt: Emma

Publicerat | februari 23, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Stjärnbarnvakt: Emma


Emma är 19 år och Studerar kriminologi på Stockholms universitet utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Emma är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Emma varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker det är kul att arbeta som barnvakt för att man aldrig har tråkigt när man umgås med barn, det finns alltid något att göra. Barn har ett helt annat perspektiv på världen än vad vuxna har, vilket dessutom gör jobbet väldigt lärorikt! NannyNu! ger mig en trygghet i jobbet samtidigt som jag får chansen att anpassa arbetstider och upplägg till mina studier. Kontakten med kontoret känns aldrig krävande och jobbiga utan kontaktpersonerna känns mer som mentorer än arbetsgivare.
Mitt bästa tips till andra barnvakter är att skratta, skoja och ha kul med barnen. Allt blir mycket lättare om man möter utmaningar med ett leende!

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier