Fmratidens kvinnliga ledare | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Jeanette Holm, grundare av Nannynu!, är med på årets lista över framtidens kvinnliga ledare

Publicerat | februari 23, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Jeanette Holm, grundare av Nannynu!, är med på årets lista över framtidens kvinnliga ledare

Jeanette Holm är med på listan över Framtidens kvinnliga ledare 2012!

För sjätte året i rad letar Ledarna efter Sveriges mest framgångsrika unga kvinnliga chefer och för fjärde året i rad är Jeanette Holm med på listan. Under hösten har de fått in över 300 nomineringar vilket är fler än någonsin tidigare. Research- och juryarbetet som kvalitetssäkras och utförs i samarbete med talangpartnern NovaAgentum har varit mycket omfattande och nu har 75 tjejer valts ut att representera listan. Exakt på vilken plats Jeanette hamnar får vi reda på den 10 maj.

Denna tävling är ett sammarbete mellan shortcut, veckans affärer, novaagentum och ledarna

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier