Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Elina

Publicerat | februari 1, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Elina


Elina är 19 år och studerar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! på Stockholms universitet

Elina är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Elina varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Som barnvakt får man vara med och förgylla barns vardag lite extra, leka den där leken som mamma och pappa inte hinner med, läsa favoritsagan eller spela favoritspelet. Helt enkelt det där speciella som barn kommer ihåg. Att umgås med barn är också en fantastisk chans till att uppleva glädje, mys och lycka då man med lite fantasi kan göra all tid med barnen till ett spännande äventyr. Jag har jobbat med de flesta målgrupperna på olika sätt tidigare, men inget har i min mening kunnat jämföras med att jobba direkt gentemot barn, det är helt enkelt fantastiskt !

NannyNu är ett företag som är otroligt måna om sina medarbetare och att de skall känna sig bra ute hos familjerna. Man får genuin och mysig utbildning med sjukt bra kunskaper som gör att man känner sig topputrustad med knep och kunskaper när man är hos sin familj. Hos NannyNu känner jag mig alltid välkommen och jag vet att om det är något kan jag alltid ringa,smsa eller maila till Robert ( eller någon annan) och få svar nästan genast. Man blir hela tiden bemött på ett personligt sätt och även om det finns många barnvakter får jag alltid känslan av att vara speciell och viktig för företaget vilket gör att jag hela tiden gläds av att vara en av dem!

Mitt bästa tips är att göra hela tiden tillsammans till äventyr om det så handlar om att  tvätta händerna, äta upp maten eller få hem dem från lekplatsen. Om man kryddar de annars vardagliga händelserna med några nypor fantasi blir barnen mycket mer motiverade och tycker att det är kul. Barnen jag passar älskar tillexempel när jag berättar historier och lever mig in i alla karaktärer. Sen jag började med är det mycket enklare att få hem den yngre dottern från fritids.

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier