Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Johanna

Publicerat | januari 25, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Johanna


Johanna är 18 år och studerar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! på Viktor Rydbergs gymnasium

Johanna är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Johanna varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag gillar att jobba som barnvakt eftersom det bryter av vardagen på ett lekfullt och roligt sätt, då barnen står i fokus istället för de vanliga studierna. Jag känner även att jag utvecklas som person genom att vara med mina barnvaktsbarn, då de väcker en härlig och lekfull känsla inom mig. Att jobba på Nannynu! Känns otroligt tryggt och roligt. Jag har blivit tilldelad en person jag alltid kan kontakta vid frågor eller behov och resten av personalen är väldigt hjälpsamma och trevliga de med. Dessutom känns det bra att jobba vitt.

Mina bästa tips som barnvakt är att se till barnens behov genom att fråga va de gillar att göra, leka mycket och bjuda på sig själv! Helt enkelt att ha barnen i fokus och satsa på att göra eftermiddagen så rolig som möjligt.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier