Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Stjärnbarnvakt: Malin

Publicerat | januari 18, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Stjärnbarnvakt: Malin


Malin är 23 år och utbildar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! till lärare på Stockholms universitet

Malin är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Malinvarför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.
Jobbet som barnvakt tycker jag är roligt eftersom jag alltid har tyckt om barn. Man får vara kreativ och hitta på saker. Det är även roligt för att man blir en viktig person för barnen. Det är kul att arbeta på Nannynu! eftersom det finns mycket uppdrag så man kan alltid hitta något som passar just en själv, ens tider osv. All kontakt sker proffsigt och smidigt. Sen tycker jag att det är bra är att man kan ta engångsuppdrag utöver sitt fasta uppdrag.

Mitt bästa barnpassnings tips är att försöka skapa bra kontakt med barnet/barnen från början, och visa dig intresserad. Sen är kontakten med föräldrarna viktig. Visa att du tar jobbet på allvar och berätta mycket om vad du gjort tillsammans med barnen när föräldrarna kommer hem. Prata om hur det har gått och små detaljer, det brukar uppskattas av föräldrarna. Det visar att du är engagerad och bryr dig om barnen och ditt jobb.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier