Agnes Eklund rekryteringsassistent på nannynu! presenterar sig | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Agnes Eklund rekryteringsassistent på nannynu! presenterar sig

Publicerat | januari 17, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Agnes Eklund rekryteringsassistent på nannynu! presenterar sig


Hej!

Jag heter Agnes Eklund och jag arbetar sedan januari 2012 som rekryteringsassistent på Nanny.nu!

Jag studerar till personalvetare på Uppsala universitet och påbörjar min tredje termin nu i vår.

Jag har tidigare främst arbetat inom detaljhandeln och människor och service är något som ligger mig varmt om hjärtat, vilket var en av anledningarna till att jag valde att söka mig till den utbildning jag nu läser. Jag har även erfarenhet från arbete med barn och har arbetat på förskola och som tennistränare, något jag tyckte var jätteroligt!

På fritiden tycker jag om att umgås med nära och kära, strosa runt i inredningsbutiker eller svettas på gymmet. Jag älskar även att resa, och bodde under en tid i Sydney, Australien- världens bästa stad!

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter på Nannynu! kommer vara att hjälpa till vid rekryteringsprocessen av alla fantastiska barnvakter.

Jag gläder mig mycket åt att få vara en del av det härliga Nannynu! teamet!

Vänliga hälsningar
Agnes Eklund

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier