Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Linnéa

Publicerat | januari 11, 2012 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Linnéa


Linnéa är 20 år och utbildar sig till sjukgymnast utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Linnéa är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Linnéa varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Det är kul att jobba som barnvakt för att man får en variation i studentlivet som annars består mycket av att sitta inomhus och läsa, och då är det väldigt skönt att komma ut till lekparken en stund och stoja runt! Dessutom är ju barn det mysigaste som finns och man går alltid från jobbet med ett leende på läpparna. Det är bra att jobba på Nannynu! för man känner sig väldigt trygg. Man har sin egen kontaktperson som man vet att man alltid kan höra av sig till om man får problem och det är en stor trygghet att vara anställd genom ett företag.

Mitt bästa tips är att alltid få arga barn på andra tankar! Om det till exempel är dags att gå hem ifrån lekparken och barnen kämpar emot får man hitta på något som är ännu roligare att göra hemma och introducera idén för barnen med stor entusiasm. Eller att snabbt knåpa ihop en liten sång att sjunga för ett barn som inte vill kissa eller städa. Det fungerar jämt! Sedan ska man inte glömma att själv ha kul! Barnen märker av det och blir ännu gladare.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier