Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Terese

Publicerat | december 28, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Terese


Terese är 17 år och pluggar på gymnasiet samtidigt som hon är barnvakt hos Nannynu!

Terese är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Terese varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker de är kul att arbeta med barn, då de är väldigt lättlärda å glada. Vinner man ett barns kärlek så har man en vän för livet! De är bara en helt underbar känsla att se hur dem utvecklas å förbättra sina egenskaper. Nannynu! är underbara, älskar de små samtalen man får från sin kontakt person, de gör att man känner sig uppskattad och som en i företaget, Nannynu! gör att man känner att sin insats är viktig.

Mitt bästa tips är att se till att vinna barnens tillit, ha kul å våga leka med dem, men sätt absolut gränser, våga säga till dem men var även glad å låt dem vara barn, alla kan ju göra fel .

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier