Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Tove

Publicerat | december 14, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Tove


Tove är 18 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! som vikarie på en förskola och utbildar sig på Viktor Rydbergs gymnasium.

Tove är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Tove varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag har valt att jobba extra som barnvakt eftersom att det dels är smidigt att kombinera med skolan, men framförallt eftersom jag tycker så mycket om barn! Jag har bara varit anställd hos Nannynu! i några månader men trivs alldeles utmärkt! Jag ser det egentligen inte som ett jobb utan snarare som en väldigt rolig fritidssysselsättning. Man får en väldigt god kontakt med både personal och familj.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att våga ta intiativ och hitta på roliga utflykter och liknande med barnen för att stärka er relation, men självklart måste man alltid fråga familjen om lov först!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier