Eftermiddag med fokus på våra processer och kommunikation | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Eftermiddag med fokus på våra processer och kommunikation

Publicerat | december 9, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Eftermiddag med fokus på våra processer och kommunikation


Torsdagseftermiddagen 8:e december ägnades åt att utveckla oss själva och våra processer med fokus på kommunikation

I vårt arbete kommunicerar vi ständigt med både kandidater och barnfamiljer och inte mist varandra på kontoret. Eftersom det är en så stor del i vårt arbete och avgörande för det resultat vi i slutändan presterar så valde vi att lägga eftermiddagen 8:e december åt att diskutera detta. Två av våra medarbetare har även nyligen gått en extern kurs i ämnet och kunde dela med sig av värdefulla tips och råd.

Vi hoppas att bli ännu bättre på att kommunicera och på så vis få ännu bättre barnvakter, nöjdare föräldrar och gladare barn.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier