Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Josefin

Publicerat | december 7, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Josefin


Josefin är 18 år och studerar på John Bauer gymnasiet utöver att vara barnvakt hos Nannynu!.

Josefin är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Josefin varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker det är kul att jobba som barnvakt då det är mer än ett jobb, man kommer barnen nära och det är så himla kul. Man är med och ser dem utvecklas och märker skillnader och får vara med i en del utav deras uppväxt ! Jag arbetar hos en superbra familj som är lättsamma att prata med vilket också är skönt. Jag har även utvecklats väldigt mycket genom detta jobb, då man lär sig att ta ansvar men samtidigt ha kul!


Jag tycker det är kul att jobba på Nannynu då dem behandlar sina anställda väldigt bra och man blir alltid bemött med en glad och trevlig inställning. Sen är jobbet väldigt kul! Processen med att få börja jobba hos min familj gick väldigt snabbt också vilket var skönt, då det alltid är bra med lite extra pengar när man snart tar studenten.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att vara sig själv när man är med barnen! Det blir avslappnat mellan er och du blir mer än bara en nanny för dem. Ta fram din vildaste fantasi, lek och ha kul med barnen!

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier