Jul och nyår närmar sig sedan väntar en intensiv terminsstart på nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Jul och nyår närmar sig sedan väntar en terminsstart med full fart på nannynu!

Publicerat | december 6, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Jul och nyår närmar sig sedan väntar en terminsstart med full fart på nannynu!

Jul och nyår står för dörren och sedan väntar en terminsstart med full fart för oss på nannynu!

Hoppas att alla haft en trevlig andra advent med glögg, pepparkakor, tända ljus och ljuv julmusik. Nu väntar vi bara på snön och ett vitt vackert landskap!


Januari månad närmar sig vilket innebär ett högre tryck hos oss, funderar du på att anlita en barnvakt till nästa år eller funderar du på att börja arbeta som barnvakt? Kontakta oss redan nu så hjälper vi dig!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier