Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Stjärnbarnvakt: Madelene

Publicerat | november 30, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Stjärnbarnvakt: Madelene


Madelene är 19 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! på McDonalds

Madelene är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Madelene varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Att jobba som barnvakt är ett drömjobb för mig. Dels för att jag älskar att spendera tid med barn. Men också för att känslan som man får när man har en bra kontakt med barnen är underbar. Det känns som att vara storasyster! Jag tycker att det är roligt att jobba på Nannynu för att barnpassningen blir mer seriös när man jobbar för ett barnpassningsföretag. Det är en trygghet dels för föräldrarna och barnen, men även för mig själv.

Mitt bästa tips är att du ska göra det här jobbet för din skull. Du ska hjälpa familjen och leka med barnen för att du vill och tycker det är roligt. För det gör en barvakt av världsklass!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier