C-uppsats på Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Personalvetare från Uppsala universitet studerar nannynu!

Publicerat | november 28, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Personalvetare från Uppsala universitet studerar nannynu!

Studenter från Uppsala universitet genomför studie nannynu!

Den här veckan har vi på Nannynu!-kontoret blivit intervjuade av två universitetsstudenter. De studerar på personalvetarprogrammet på Uppsala universitet och skriver nu c-uppsats inom sociologi med inriktning mot arbetsliv och organisation.

I uppsatsen kommer de redogöra för hur en ”modern organisation” fungerar, det vill säga som inte är så hierarkisk och byråkratisk utan snarare ”platt” och som kräver mycket flexibilitet och eget ansvar bland arbetstagarna.

Nannynu! är ett bra exempel på en sådan arbetsplats. Vi är ett relativt litet gäng som självständigt men ändå i nära samarbete med varandra strävar mot gemensamma mål. Beslutsvägarna är korta och vi är inte rädda att testa nya arbetssätt och rutiner. Att vara anställd på ett litet företag ställer onekligen höga krav på att varje individ verkligen gör sitt för att bidra till helheten och föra organisationen framåt. Det är tufft och ibland stressigt men vilken tur att vi har ett så roligt jobb!

Intervjun med studenterna gav en bra möjlighet till reflektion kring arbetsplatsen och varför vi trivs så bra här. Självklart är närheten till kollegorna en stor och viktig del, vi är tajta och har väldigt roligt ihop.

Dessutom ger det en kick att varje dag få hjälpa familjer lösa sin vardag samtidigt som unga människor får ett värdefullt extrajobb.

Hur roligt jobb man än har är det dock skönt med ledig tid och vila. Nannynu! önskar er en mysig adventshelg!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier