Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Ylwa

Publicerat | november 23, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Ylwa


Ylwa är 19 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! som vikarie på olika förskolor.

Ylwa är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Ylwa varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker det är kul att arbeta som barnvakt eftersom barn ger mig så mycket glädje och inspiration. Att få vara en del av ett barns utveckling är så värdefullt. Att gå till jobbet blir till något roligt istället för nått jobbigt.

Jag tycker det är roligt att arbeta på nannynu! eftersom man blir så otroligt bra bemött av alla. Seriöst och bra företag och världens bästa chefer som ger en respons och feedback!

Mitt bästa tips till andra barnvakt är att vara bestämd med alltid snäll ;) lev dig in i barnens värld och lek med dom som om du tycker det är superkul!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier