Hjärt- och lungräddning på Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

HLR-utbildning för både barnvakter och föräldrar på Nannynu!

Publicerat | november 18, 2011 | Kommentarer inaktiverade för HLR-utbildning för både barnvakter och föräldrar på Nannynu!


Nu börjar vi med hjärt- och lungräddning för både föräldrar och barnvakter på Nannynu!

Varje eller varannan vecka har vi utbildningar i hjärt- och lungräddning för våra barnvakter. På önskemål från familjerna som vänder sig till oss så har vi nu även börjat erbjuda utbildningen till föräldrar. Kontakta oss gärna om du är intresserad av att gå kursen. En av de som håller utbildningarna heter Charlotte och presenterar sig lite närmare nedan.

Charlotte Fromy

Jag är certifierad instruktör i Barn / Vuxen HLR, Hjärtstartare, skol-HLR samt D-HLR.

Mitt mål är att få mina deltagare intresserade genom mitt pedagogiska sätt att lära ut mina kunskaper. Att få öva praktiskt är för mej en självklarhet.

Jag har lång erfarenhet från sjukvården, och försöker ta med mina kunskaper i mina kurser, främst de från hjärtsjukvården. Eftersom jag har egna barn, vet jag hur snabbt en olycka kan ske, och hur viktigt det då är att kunna hålla huvudet kallt och agera. Som person är jag glad, öppen, och  ser livet från den ljusa sidan.

Min fritid går mest åt till familjen,  skidåkning och ridning. Jag gillar  Frankrike, både kulturen, maten och människorna, samt att laga god mat. Mitt mål för de jag träffar på mina kurser, är att de ska gå därifrån med en wowkänsla – att man lärt sej något viktigt, och samtidigt haft kul!

För den som är mer nyfiken på Charlotte och hjärt- och lungräddningsutbildning så får man gärna besöka http://www.hlrcoaching.se/

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier