Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Stjärnbarnvakt: Jovana

Publicerat | november 9, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Stjärnbarnvakt: Jovana


Jovana är 20 år och studerar socialantropologi utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Jovana är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Jovana varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker det är kul att jobba som barnvakt för att man får vara med och se barn utvecklas, från att endast kunna några få ord till att kunna föra en konversation, dessutom är barn de ärligaste individerna på denna planet, därför beundrar jag dem! Nannynu är superbra på att hålla kontakten med barnvakterna, på mina tidigare jobb har jag aldrig haft så bra kontakt med chefer/handledare- man kan alltid få tag i någon om man har frågor eller behöver hjälp. Skönt!

Mitt bästa tips är att hitta balansen mellan kompis och auktoritet i relationen till barnen, man ska inte vara för mycket av det ena eller det andra! Man måste också vara medveten om att barnen gör det man själv gör, inte det man säger att de ska eller bör göra.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier