Vintertid på nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Vintertid på nannynu!

Publicerat | november 7, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Vintertid på nannynu!

Hoppas att ni haft en härlig höstlovsvecka!

Nu när vi ändrat klockan till vintertid vet vi med säkerhet att höstmörkret är här på allvar. Hos oss på Nannynu! lyser dock flitens lampa klar. Vi arbetar aktivt med att dagligen hjälpa familjer och rekrytera nya barnvakter.  Varje vecka har vi även Nannycertifiering med våra nya barnvakter. Det är en kurs vi tagit fram tillsammans med en barnpsykolog, kursen behandlar bland annat kommunikation och barns utveckling. Kursen är även ett ypperligt tillfälle för barnvakterna att utbyta erfarenheter med varandra. Förra veckan blev 16 barnvakter certifierade. Flera av dem väntar på familjer, de områden där vi i dagsläget har lediga barnvakter är: Innerstan, Bromma, Danderyd och Täby.

Om ni är intresserad av att anlita en barnvakt eller vill veta mer om oss klicka här

Hoppas att vi hörs inom kort!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier