Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Sofia

Publicerat | november 2, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Sofia


Sofia är 19 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! som värdinna på en husutställning.

Sofiaär en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Sofiavarför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker att det är kul att passa barn för att det är ett utvecklande, givande och spännande jobb. Man vet aldrig hur nästa jobbpass kommer att se ut, vad barnen kommer säga för roligt eller hur de växt sen sist. Det är roligt att vara med på deras resa. Jag tycker att det är kul att jobba på Nannynu för att det leds av ett härligt gäng med drivande människor som leder mig till roliga jobb och hjälper mig framåt.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att ha en positiv inställning och försöka se det roliga i det lilla! Enligt mig har vi en förmån att få följa yngre i deras vardag.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier