Nannynu! Roberts födelsedag | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Grattis Robert 26 år!

Publicerat | november 1, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Grattis Robert 26 år!

Fredagen 28 oktober firade vi vår kollega Roberts födelsedag

I fredags firade vi på Nannynu! – kontoret Roberts födelsedag. Vi tände några ljus, åt lite gott fika och sjöng förstås Ja må han leva!

Vi arbetar förstås annars för fullt med att rekrytera barnvakter och matcha dem med familjer som vill ha barnpassning. Men därför känns det också viktigt att ibland ta små pauser, prata och skratta en stund varandra för att därefter med ny energi återgå till arbetsuppgifterna.

Passa på att ta tillvara på din familj, vänner och kollegor, låt ett extra leende och klapp på axeln, tillsammans med stearinljusen lysa upp höstmörkret.


 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier