Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Dagne

Publicerat | oktober 27, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Dagne


Dagne är 20 år och utbildar sig utöver att vara barnvakt hos Nannynu! till jurist på Stockholms universitet.

Dagne är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Dange varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker om att jobba som barnvakt för att barn är så fantasifulla och kreativa! Helst av allt lägger de sitt fokus på det roliga och det smittar verkligen av sig. Barn kan ge en mycket kärlek och glädje, vilket gör lekstunden till en rejäl uppladdning av bra energi!

De bästa delarna med att arbeta på Nannynu! är att kunna fatta egna beslut, att aldrig tvingas till ett arbete som man inte känner sig trygg med, att ha en personlig handledare och att dessutom kunna vara säker på att man får hjälp så fort någonting dyker upp känns väldigt tryggt. Men framförallt att man genom Nannynu! får kontakt med trevliga familjer och får jobba med supergulliga barn.

Mitt bästa tips till andra barnvakt är att utnyttja det faktum att barnens koncentration kan lätt överföras från en sak till en annan! Detta är till stor nytta om de är upprörda, arga eller ledsna. I sådana situationer gäller det att hitta på någonting intressant och spännande snabbt och problemet är ofta löst!
 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier