HLR-utbildning för barnvakter på Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

HLR-utbildning på Nannynu!

Publicerat | oktober 20, 2011 | Kommentarer inaktiverade för HLR-utbildning på Nannynu!

 

Barnvakter utbildas i hjärt- och lungräddning på Nannynu!

Vi håller regelbundet HLR-kurser för våra barnvakter på vårt kontor på Kungsholmen. Under kursen får barnvakterna lära sig hur de ska agera om en olycka skulle inträffa eller barnen sätter i halsen. Utbildningen är fokuserad på barn i åldrarna 0-6 månader och från 6 månader upp till puberteten. Förutom den viktiga kunskapen så får barnvakterna en chans att träffa varann och utbyta erfarenheter med varann. Vi bjuder även på lite lättare fika innan och under kursen. Nedan ser ni några av våra barnvakter strax innan kursen ska dra igång 19 oktober 2011. • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier