Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Linda

Publicerat | oktober 19, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Linda


Linda är 19 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! i kassan på Ica Supermarket.

Linda är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Lindavarför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 600 barnvakter i databasen varav ca 500 jobbar aktivt varje månad.

Passar man barn har man ett otroligt stort ansvar, du har ansvar för två personer som är det viktigaste i världen för deras föräldrar. Jag gillar att ta ansvar och känna mig behövd. Man får också på ett sätt uppleva ”barndomen” igen, eftersom man kommer ner på barnens nivå med lekar och stoj! Det är riktigt kul att leka de lekar som man själv lekte och pyssla och hålla på!

Hos Nannynu har man jättebra stöd från sin kontaktperson och alla andra på kontoret. Ingen fråga är för dum att ställa! Genom att man blir placerad hos en okänd familj så får man lära känna nya människor vilket är kul! Ibland är världen väldigt liten för när det gällde min familj, så visade det sig att en av föräldrarna var bekant med min morbror under universitetstiden!

Mitt tips är att vara en bra förebild för barnen och bli en person de kan lita på och tycker om!

 

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier