Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Stjärnbarnvakt: Katrin

Publicerat | oktober 6, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Stjärnbarnvakt: Katrin


Katrin är 22 år och utbildar sig utöver att vara barnvakt hos Nannynu! till förskollärare på Stockholm universitet.

Katrin är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Katrin varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 500 barnvakter i databasen varav ca 400 jobbar aktivt varje månad.

Jag älskar att vara barnvakt! Det är väldigt givande på många sätt och jag har alltid roligt när jag umgås med barn. I och med att jag pluggar är det även en fördel att ha ett så pass flexibelt extrajobb! På Nannynu! känner jag mig uppskattad för det jag gör. Dessutom vet jag att jag kan ringa min kontaktperson om jag har funderingar över något. Jag uppskattar även att jag genom Nannynu! har fått gå en kurs i hjärt- och lungräddning, det känns väldigt tryggt!

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att våga släppa loss och leka med barnen, det vinner alla på!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier