Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Marlene

Publicerat | september 28, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Marlene


Marlene är 19 år och utbildar sig utöver att vara barnvakt hos Nannynu! till barnskötare.

Marlene är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Marlene varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 500 barnvakter i databasen varav ca 400 jobbar aktivt varje månad.

Det bästa med att arbeta som barnvakt tycker jag är att det är väldigt givande och man får så mycket tillbaka. Jag älskar barn och att leka och hitta på saker med dem och jag älskar att följa dem och se hur de utvecklas. Jag skulle inte kunna tänka mig ett yrke som inte involverade barn. Det känns tryggt att arbeta på Nannynu! Alla som arbetar där är så otroligt trevliga. Det känns så skönt att jag har er att luta mig tillbaka mot och det gör allt så mycket roligare när man kan vara avslappnad.

Mitt tips till andra barnvakter är att tänka på vad som är roligast/bäst  för barnen inte vad som är lättast för dig så kan jag nästan garantera att du blir omtyckt.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier