Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Angelica

Publicerat | september 14, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Angelica


Angelica är 24 år och utbildar sig till lärare inom svenska och engelska utöver att vara barnvakt hos Nannynu!

Angelica är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Angelica varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 500 barnvakter i databasen varav ca 400 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker att det är roligt att jobba med barn för att det är givande och jag får utlopp för min barnsliga sida. Att busa, läsa sagor och känna att jag gör ett barns liv lite roligar och lite bättre är det bästa som finns. Jag tycker om att jobba hos NannyNu! för att de alltid finns där om det skulle vara något. Ingen fråga är för konstig eller dum, så råd och hjälp finns alltid där, ett samtal bort.

Mitt bästa tips är att våga baka med barnen. Något så enkelt som chokladbollar gör dagen lite bättre och det är så roligt att få kladda med smeten och slicka av fingrarna när man är klar. Om man inte äter upp alla så blir det en tervlig efterrätt för mamma och pappa när de kommer hem från jobbet.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier