Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Sarah

Publicerat | september 8, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Sarah


Sarah är 21 år och arbetar som barnvakt hos Nannynu! När hon inte arbetar hos någon av våra familjer  studerar hon entreprenörskap och psykologi vid Södertörns högskola och Stockholms universitet.

Sarah är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Sarah varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 500 barnvakter i databasen varav ca 400 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker det är kul att passa barn för det är något nytt och spännande varje gång. Det är absolut inget enformigt arbete och extremt givande. Dessutom får man leka, måla, baka osv med barnen – saker som man kanske inte gör så ofta som ”vuxen” annars.Jag tycker att det är kul att jobba på Nannynu! för att allt sköts så bra av de som jobbar på kontoret! Man får passa barnen och sköta det roliga medan de tar hand om allt annat! De fungerar också som ett jättebra stöd vid eventuella problem eller krångligheter och bryr sig verkligen om barnvakterna och familjerna.

Mitt bästa tips är att försöka hålla barnen aktiva och fokusera på det som de tycker om att göra!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier