Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Madeleine

Publicerat | augusti 4, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Madeleine


Madeleine är 21 år och pluggar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! till civilekonom på Stockholms universitet.

Madeleine är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Madeleine varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 400 barnvakter i databasen varav ca 300 jobbar aktivt varje månad.

Jag tycker att det är kul att jobba som barnvakt för att det alltid händer något nytt och ingen dag är sig den andra lik. Jag tycker att barn har så mycket att ge till de vuxna, de ger en en chans att bara vara i nuet och de får en att inse man behöver inte göra så mycket för att det ska vara kul.

Jag tycker att det är roligt att jobba på Nannynu främst för att jag alltid tycker att det är kul att gå och jobba. Jag älskar barn och jag tycker alltid att man har så roligt och mysigt med dem. Det känns bra att kunna hjälpa familjer i vardagen och det är kul att känna att det man gör uppskattas av föräldrarna.

Mitt bästa tips till andra barnvakter är att alltid vara engagerade med barnen och deras lekar, dem har så mycket att ge. Jag kan garantera att det blir mycket roligare då än att bara exempelvis sitta brevid och göra något annat för sig själv. Tänk på att ta egna initiativ till nya lekar, det uppskattas alltid av barnen.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier