Nannynu! samarbetar med Café Glada Barn | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! samarbetar med Café Glada Barn

Publicerat | juli 5, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! samarbetar med Café Glada Barn

Café Glada barn är ett unikt café, specialanpassat för barn och dig som förälder på Södermalm i Stockholm

Vi erbjuder hälsosam mat med ekologiska råvaror av hög kvalitet samt barnaktiviteter med olika inriktning och på olika språk. Vår vision är att skapa en avslappnad och kreativ atmosfär för att främja barnens kunskaper om miljö, hälsosamma matvanor och att dessutom stimulera barnens språk. Vi älskar det vi gör och önskar sprida detta engagemang och glädje till alla våra gäster! Läs mer här.


 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier