Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärna Sara

Publicerat | juli 4, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärna Sara


Sara är 22 år och jobbar utöver att vara barnvakt hos Nannynu! som barista

Sara är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Saravarför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget ca 500 barnvakter i databasen varav ca 400 jobbar aktivt varje månad.

Att passa barn är väldigt givande på många sätt, de är ständigt fulla av energi och har en fantastisk upptäckarglädje. Att se världen ur ett barns ögon gör att man kan upptäcka den igen, på nytt.

Arbetet som barnvakt är på många sätt tacksamt, inte minst med den uppskattning som man upplever från föräldrarna men även i form av den helt ärliga glädjen och erkänslan som kommer från barnen. Bara genom att visa dem uppmärksamhet och engagemang, samtidigt som man är tydlig och bestämd, gör att man snabbt vinner deras förtroende och kärlek. Att få en ömsesidigt god kontakt är enligt mig helt omöjligt om man inte har ett genuint intresse för dem och deras värld.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier