Nöjd kund hos Nannynu! uttalar sig | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

”Jag fick mer än vad jag förväntade mig..”

Publicerat | juni 14, 2011 | Kommentarer inaktiverade för ”Jag fick mer än vad jag förväntade mig..”

Vi blir så glada när vi får positiv kundfeedback och här är en fantastisk referens från ännu en nöjd kund:

Hej Lina!

Jag upplever att du är oerhört serviceminded och har ett mycket stort kundfokus. Du säkerställer att jag fick all den information jag behövde och var mån om att jag hela tiden kände att jag fick svar på alla mina frågor. Jag kände att du satte mina behov i första rummet och försökte anpassa er service efter mina behov och inte tvärt om. Vilket kan vara vanligt vid försäljning av servicetjänster. Jag fick mer än vad jag förväntade mig eftersom jag inte på egen hand hade kunnat finna en så härlig och trygg tjej att passa mina barn som Sanna. Hon är helt enkelt en fantastisk tjej. Mina söner tycker också mycket om henne. Mer än en bra matchning, en fantastisk matchning!

Hälsar Gisela

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier