Kontoret hälsar Juicemaskinen välkommen | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nyttigheter på Nannynu!

Publicerat | maj 25, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Nyttigheter på Nannynu!


Rawjuice på nannynu

Raw food juice till hela kontoret!

Hälsa är A och O för välbefinnande på arbetsplatsen eller hur? Efter att chefen varit på raw food camp i Puerto Rico fick vi alla på kontoret varsin uppfriskande shot från våra nya familjemedlem juicemaskinen. Den har nu flyttat in i köket på Nannynu!s kontor och gör det möjligt för oss att dricka färsk grönsak/frukt juice varje dag. Ner med lite selleri, spenat, citron, ingefära och äpplen och ut kommer fantastiskt nyttig och förvånansvärt god juice… Välkommen juicemaskinen!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier