Nannynu! stöttar tidigare barnvakt som startar eget. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Erika & Mathilda startar företag, Lycka till!

Publicerat | maj 3, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Erika & Mathilda startar företag, Lycka till!


erika-mathilda-tidigare barnvakt

Erika tidigare barnvakt på Nannynu! startar nu eget.

En tidigare anställd barnvakt på Nannynu! Erika startar nu eget företag tillsammans med vännen Mathilda. Vi på Nannynu! tycker det är jättekul med unga människors utveckling och Erika och Mathilda var här idag för att få lite tips och goda råd av Nannynu!s grundare Jeanette Gorosch. Vi tycker det är spännande att höra hur de som arbetat eller arbetar med barnpassning hos oss fortsätter vidare med sina karriärer. Lycka till Erika & Mathilda!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier