Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt, Clara!

Publicerat | april 19, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt, Clara!


ClaraBacklund - barnvakt Nannynu!

 

Clara är 18 år och pluggar andra året, samhällsvetenskapliga linje på Rudbecksskolan.

Clara är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Clara varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Det jag tycker är roligast med att jobba med barn är att se barnen ha roligt och lysa upp. När de har roligt har även jag roligt, och vad är inte ett bättre arbete än ett jobb där du får skratta och ha kul! Sedan tycker jag också att det är jättekul att få vara med och vara delaktig i deras utveckling.

 Jag trivs mycket bra med att jobba för Nannynu! eftersom de arbetar väldigt professionellt. Du får bland annat utbildningar av Nannynu! och både din handledare och andra finns alltid där ifall du skulle behöva råd om någonting. Det känns tryggt att jobba för Nannynu!. De är även väldigt flexibla och arbetar för att para ihop familjer och barnvakter som passar bra med varandra. Jag trivs kanonbra med den familjen jag har blivit ihop parad med!

 Mitt bästa tips till andra barnvakter är att alltid vara glad, vara flexibel med jobbtider, ha en bra dialog med föräldrarna och ha det roligt med barnen. Var kreativ och hitta på lekar både inomhus och utomhus. Och var självklart ansvarsfull också!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier