Barnvakten Mathilda berättar om hur det är att vara aupair i England | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Mamman är så trevlig och hela familjen älskar mig redan. Så det är toppen!

Publicerat | april 11, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Mamman är så trevlig och hela familjen älskar mig redan. Så det är toppen!

En tidigare barnvakt här på Nannynu! skickade en värmande hälsning från england som vi gärna delar med oss av.

Mathilda var tidigare barnvakt på Nannynu! men har nu flyttat till England, Guildford där hon passar tvillingar. Mathilda har åkt med STS aupair program och för att kunna göra det måste man ha jobbat minst 250 timmar med barn. Kul att höra din historia Mathilda och lycka till!


Mathilda Barnvakt

Hej Anna!
Vill bara berätta att jag kom till England i lördags och har det hur bra som helst!
Läs gärna min blogg
www.wathildasengland.blogspot.com
 
Jag tar hand om tvillingar på 2,5 år och en 1 åring :) Mamman är hemmafru så vi hjälps åt hela dagarna. Vi går till playgroups måndagar, onsdagar och fredag till olika kyrkor. Där samlas massa barn och föräldrar. Vi pysslar, leker, fikar etc. Jätte mysigt! Utöver det har vi gäster ibland, lagar mat såklart, är i lekparker och sådant dylikt. Det är så kul!
Mamman är så trevlig och hela familjen älskar mig redan. Så det är toppen!
 
Idag var det sommarvärme här, 25 grader & sol! Hela Guildford omges av påskliljor, rosa rosor och blomstrande trädgårdar.
Helt underbart! Så här kommer jag definitivts trivas!
 
Jag har även kommit in på Guildford College och kommer få göra ett placement test nästa torsdag för att se på vilken nivå min engelska här på :) det finns basic course, advance course etc. Det ska bli jätte kul, så att man kan lära känna lite folk!
 
Jag har också fått ett smeknamn och det är Tilly! Det är ett smeknamn för Mathilda i England. Så sött!
Alla kallar mig för Tilly här.
 
Ha det så bra
Tilly, Guildford

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier