Veckans Stjärnbarnvakt: Leo | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans Stjärnbarnvakt: Leo

Publicerat | april 5, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Veckans Stjärnbarnvakt: Leo


Barnvakt Leo Nilsson

Leo är 18 år och pluggar samhälle-kultur på gymnasiet utöver att vara barnvakt.

Leo är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Leo varför han valt jobbet som barnvakt, hur han trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Det känns som ett mer värdefullt jobb än många andra, man får en fin kontakt med barnen, ser dem utvecklas och får vara en del av deras utveckling. Plus att jag ofta har väldigt roligt med barnen, och skrattar minst lika högt som de själva.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Nannynu! ger en jättebra grundtrygghet. Det står inte bara mellan mig och familjen, utan det finns en tredje part som hjälper till. Genom utbildningarna de erbjuder får man också bättre koll, och lär sig värdefulla saker som t.ex hur man agerar om en olycka skulle inträffa.

Jag är väldigt nöjd med att arbeta som barnvakt genom Nannynu!, och ser bara fördelar jämfört med ”privat” barnpassning.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Är det möjligt – var ute! Att leka i parken, promenera, titta på blommor och fåglar, berätta små historier medan man går. Tävla fram till gungorna och var själv med och lek! Ser barnen att du har roligt har de också det. Spela musik hemma, och laga mat tillsammans. Är de griniga kan de behöva en liten skål ärtor att pilla med tills maten står på bordet. Var kreativ och var tillsammans. Självklart måste man ha koll, ständig kontroll över situationen, men barnen behöver i första hand inte en övervakare som förbjuder dem saker, utan någon man kan känna sig trygg och ha roligt tillsammans med!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier