Att förbereda sig för intervju hos Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Att förbereda sig för en intervju på Nannynu!

Publicerat | mars 11, 2011 | Kommentarer inaktiverade för Att förbereda sig för en intervju på Nannynu!

Få jobb på Nannynu!

Tips och trix för att snabbare få jobb hos Nannynu!

Eftersom du jobbar med barn är säkerhet och kvalite våra starka ledord. För att få jobb hos oss behöver du:

 • 3 referenser gärna från tidigare familjer som du suttit barnvakt hos. Nära släkt och kompisar räknas inte som referenser. Har du inte suttit barnvakt hos 2-3 familjer tidigare ta med referenser från tidigare jobb.
 • När du kommer på intervju kommer vi att kontrollera din legitimation och dina betyg så förbered dig genom att ha dem tillgängliga under intervjun.
 • För att få ett uppdrag vill vi att du begär ett utdrag ur belastningsregistret som du sedan visar till oss. Det tar några dagar att få svar från polisen så vill du ha uppdrag snabbt är ett tips att redan innan du kommer på intervju ha skickat in ansökan. Klicka på länken: Utdrag ur belastningsregistret för att komma till blanketten. Fyll i dina uppgifter på rapporten, signerar pappret och scannar sedan bilden eller ta kort på bilden och bifoga i mailet. Skicka den sedan till följande adress: registerutdrag@polisen.se. Polisen scannar och behandlar rapporten omgående och sedan skickas utdraget tillbaka med B post. Det tar 1-2 veckor innan du får hem ett brev från polisen.  Detta är ditt belastningsregister som du sedan visar oss. Detta är standard när man arbetar med barn.
 • Du behöver också ha tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och det som smäller högst är tidigare barnpassningserfarenhet så glöm inte att berätta om dina tidigare barnvaktsjobb när du sitter på intervjun.

Lycka till och hoppas vi ses snart!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier